Joonas Rajala Simon Kirin junioripäälliköksi

25.9.2017

Joonas Rajala (oik.) ja pesäpallojaoston puheenjohtaja Mikko Rajala suuntaavat katseen tulevaan lujan kädenpuristuksen myötä
Joonas Rajala (oik.) ja pesäpallojaoston puheenjohtaja Mikko Rajala suuntaavat katseen tulevaan lujan kädenpuristuksen myötä
Joonas Rajala
Joonas Rajala

Joonas Rajala Simon Kirin junioripäälliköksi

 

Simon Kiri vahvistaa seuran junioritoimintaa palkkaamalla lokakuun alusta lähtien junioripäällikön. Tehtävään valittiin 26-vuotias Joonas Rajala Oulusta. Seura saa todella pätevän henkilön kehittämään ja aktivoimaan seuratoimintaa erityisesti pesäpallon osalta. Joonas on Haapajärven Pesä-Kiilojen kasvatteja, käynyt Sotkamon pesislukion ja pelasi kauden 2017 ykkössarjaa Muhoksen joukkueessa. Hän on suorittanut juniori- ja nuorten pesisvalmentajatutkinnot ja kokemusta löytyy myös juniorijoukkuevalmennuksesta. Siviilipuolella Joonas on viittä vaille valmis tradenomi Oulun AMK:ssa, joten on hänellä vahva kaupallisenkin alan tuntemus.

Tehtävän Joonas kokee olevan mitä innostavimman. ”Pääsen tekemään työtä lajissa, jossa muutenkin intohimoisesti toimin. Samalla saan kehittää liikunta- ja urheilutoimintaa junioreiden parissa. Mikäs sen parempaa”, Joonas toteaa sopimuspaperia allekirjoittaessaan. Pesäpallojaoston puheenjohtaja Mikko Kylmälä nyökyttelee vieressä tyytyväisenä päätään.

Tuoreen junioripäällikön toimenkuvaan kuuluu seuran juniorijoukkueiden toiminnan koordinointi, pesiskoulun rehtorius, uusien junioreiden aktivointi pesiksen pariin, liikuntakerhotoiminta ja pesäpalloilun yhteistyön kehittäminen Meri-Lapin alueella. Tehtävä on aluksi vuoden mittainen ja osa-aikainen, mutta tehtävä täydentyy Simon kunnan liikuntakerhojen vetämisen myötä vaikka kokopäiväiseksi, jos Joonas niin haluaa.

Tervetuloa Joonas Simoon kirimään seuratoimintaa junioreiden parissa!