SiKi:n miesten joukkueelle tukku sopimuksia – KeKi:n kanssa yhteistyöhön junioreissa

1.10.2017

SiKi:n miesten joukkueelle tukku sopimuksia – KeKi:n kanssa yhteistyöhön junioreissa

 

Simon Kirin miesten ensi kauden joukkueen pelaajatilanne on erinomainen, vaikka olemme häthätää saaneet kuluneen kaudenkaan päätökseen. Seura solmi useita tärkeitä pelaajasopimuksia kaudella 2017 pelanneiden omien nuorten pelaajien kanssa. Vahvistuksena nähdään muun muassa MuPS:n viime kauden ykkössarjan joukkueesta tuleva Joonas Rajala. Joukkoon mahtuu myös pitkän linjan pelaajia, jotka tasapainottavat sopivasti kokemuksellaan muuten nuorta joukkuetta.

Miesten suomensarjan joukkue alkaa olla koossa. Lisäksi vielä ainakin kahden pelaajan kanssa käydään sopimusneuvotteluja. Samoin miesten harjoitusringissä on joukko omia kasvatteja, jotka hakevat paikkaansa joko suomensarjan tai maakuntasarjan joukkueesta. Kirillä on siten ensi kaudella myös vahva 2-joukkue miesten maakuntasarjassa.

Päävalmentaja Janne Anttila on pelaajatilanteesta todella tyytyväinen. Erityisen iloinen hän on siitä, että suurin osa joukkueesta on seuran omia kasvatteja. Nuoret pelaajat kehittyvät koko ajan ja parhaat vuodet ovat vielä edessäpäin, Janne toteaa. Tavoitteena on, että joka vuosi saataisiin nostettua 1–2 nuorta mukaan miesten joukkueisiin. Myös joukkueenjohtaja Mikko Kylmälä pitää tilannetta erinomaisena. Menestystavoitteita joukkuejohto ei vielä paljasta, mutta eiköhän tätä kautta parempaa lähdetä hakemaan ensi kaudella.

Erityisen innostuneita Janne ja Mikko ovat B- ja C-poikajunioreiden pelaajaliikennesopimuksesta kaimaseura Kempeleen Kirin kanssa. Se mahdollistaa poikien pelaamisen muun muassa B-junioreiden sm-sarjaa. Kaimaseurojen yhteistyö luo myös erinomaisen pelaajapolkumahdollisuuden simolaisnuorille edetä aina pesäpallon huipulle saakka. Ja mikäs sen parempi motivaation ja innostuksen ylläpitäjä on B- ja C-ikäisiä nuoremmillekin Simon Kirin junioreille.

Simon Kirin miesten joukkueen sopimustilanne 30. syyskuuta 2017:

-Kai Latvala (2018), Juuso Nousiainen (2018), Joonas Rajala (2018), Juha Turska (2018), Jussi Kekonen (2019), Eino Martimo (2019), Niko Mikkola (2019), Jukka Vilmi (2019), Joona Nousiainen (2020).

Valmennus- ja joukkueenjohto kaudella 2018:

-päävalmentaja ja pelinjohtaja Janne Anttila, valmentaja Jarno Nousiainen, fysiikkavalmentaja Jani Ruonala, huoltaja Pekka Turska, huoltaja Ari Ruotsalainen ja joukkueenjohtaja Mikko Kylmälä.