PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT

TERVETULOA SIMON KIRIN HIIHTOJAOSTON SIVUILLE

AJANKOHTAISTA

Ella, Veera, Elina ja Justiina pärjänneet talven kisoissa hienosti. Tyttöjoukkueen hienoa menestystä on täydentänyt Kyllikki vanhemassa sarjassa.

Simon Kirin pieni ja pippurinen "iskuryhmä" on talven aikana muodostunut 12-vuotiaiden tyttöjen joukkueesta.Lähialueen kisoja on kierretty urakalla ja pääsiäiscuppia olisi vielä tarkoitus kiertää. Tyttöjen into harjoitteluun ja kisailuun on kova ja innolla odottelemme kohta uutta harjoituskautta. Mukaan mahtuu myös poikiakin, harjoitteluista ja muista voi tiedustella vaikka Jarkolta 050-3072529.

Tyttöjoukkeen taistelumerkiksi on tänä talvena muodostunut Simon Kirin värejä mukaileva kasvomaalaus joka huolella laitetaan aina ennen starttia.

26.3 Virpiniemen talvikisoista  tytöt nappasivat sijat 1,3 ja 4.

Lähiajan kisoja:

Alatornio 14.4 V

Keminmaa 15.4 V

Ylläs 16.4 P

Ylitornio 17.4 V

Yhteisharkat talvikaudella malini:seurataan ja ilmoittaudutaan nimenhuudon kautta.

Pääsääntöisesti su klo 16.00.

Ilmoittautuminen kilpailuihin. Kilpailukaudella 2016-2017 ilmoittautuminen niihin kilpailuihin jotka on merkitty Nimenhuutoon tehdään Nimenhuuto palvelun kautta. Kilpailuihinilmoittaja poimii IN ilmoitukset Nimenhuudosta ja ilmoittaa hiihtäjät kilpailuun.

Uusia hiihtoharrastajia kannustetaan mukaan porukkaan!

Sää Simossa