Pesäpallo

E-poikien PSM-mestaruus kesällä 2015

Pesäpallo on ylivoimaisesti suosituin peli ja harrastus simolaisten keskuudessa. Pikkuisessa n.3000 asukkaan kunnassa on nykyisin yli 160 junioripelaajaa. Yhteensä joukkueita on G-ikäisistä C-ikäisiin kymmenen. Lisäksi seuraamme edustavat tulevana kesänä nuori ja energinen naisten joukkue maakuntasarjassa sekä nuorennusleikkauksen tehnyt miesten joukkue suomensarjassa.

Pääkenttänä toimii kunnan tekonurmipäällysteinen keskusurheilukenttä. Lisäkenttinä toimivat Maksniemen urheilukenttä, Simon yläkoulun kenttä sekä Kuivaniemen aseman kenttä.

Halutessasi tukea toimintaamme, tule seuraamaan kesällä lasten ja aikuisten pelejä. Kaikki tuotto, myös edustusjoukkueiden tapahtumista, ohjataan juniorjoukkueille. Voit myös liittyä kannatusjäseneksi ja näin tukea toimintaamme.

Seuramme etsii jatkuvasti uusia pelaajia ja toivottaa tervetulleiksi kaikki innokkaat talkoilijat ikäänkatsomatta mukaan kanssamme mukavaan toimintaan!

Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan pesäpallon pariin!